REVIEW: Jedi Outcast și Jedi Academy

Fiind lansat cu doar un an înaintea lui Jedi Academy, Jedi Outcast este un joc foarte modabil care împarte aproximativ aceleași mecanici de joc. Însă în calitatea sa de titlu mai recent care beneficiază de mecanici de joc extinse, Jedi Academy este cel care se bucură de numărul cel mai mare de moduri. Veți fi surprinși să descoperiți că aceste eforturi remarcabile ale membrilor comunității pot fi jucate competitiv chiar și în zilele noastre.

Spre exemplu Knights of the Force, care îți permite să joci în single player toate fazele de acțiune din Episoadele 1 – 6. Mai mult de atât, te lasă să îți creezi propriile niveluri și în multiplayer ai skin-uri din filme.

Movie Battles 2 este opusul lui Knights of the Force, fiind axat pe un multiplayer competitiv unde doar o minoritate dintre jucători pot fi jedi. În consecință, luptele cu săbii laser sunt mult mai asemănătoare celor din filme.

Însă harta mea favorită în multiplayer este Order 66, unde jucătorii pot lua partea cavalerilor jedi sau a clonelor conduse de Anakin Skywalker. Îmi mai plac și modurile care pun în scenă alte jocuri Star Wars – cât de tare este să joci Dark Forces sau KoTOR în Jedi Academy?

2 Comments

  1. Lucian iulie 21, 2020

Leave a Reply