NEXT LEVEL Podcast, Ep. 76: Aniversarea de 2 ani!

S-au scurs 2 ani din momentul când trei gameri plictisiți au decis să se întâlnească virtual și să discute despre jocuri într-o atmosferă relaxată, descrisă cel mai bine de expresia (urmată uneori ad literam) „la o bere”.

Între timp, au fost lansate 76 de episoade și am reușit să aducem invitați de seamă printre care se numără John Romero, Sandy Petersen, Vic (fost angajat Ubisoft) și Marius Ghinea. Cu puțin noroc, vom avea parte de multe alte nume mari din industrie și vom consuma multe alte băuturi spirtoase în timp ce ne delectăm cu poveștile lor.

Însă în data de 6 decembrie 2020 am hotărât să ne organizăm aniversarea în stil mare: am oferit ascultătorilor care au participat la transmisiunea noastră în direct premii constând în reviste Flavius și coduri pentru Yaga.

Mai mult de atât, KiMO și-a anunțat intenția de a continua livestream-urile pe contul lui de Twitch, Adrian Dobrescu a lăudat controller-ul de PS5, Vlad a desfăcut în premieră setul de Mario Kart Live, Mihai și-a demonstrat abilitățile organizatorice pe parcursul tombolei, iar Aidan ne-a prezentat sistemul pe care rulează Windows XP.

Discuția s-a extins pentru a acoperi subiectul TV tunerelor, al floppy diskurilor și al steelbookurilor scoase de către Altex din comanda de Cyberpunk 2077. Iar în momentele cele mai nostalgice, am descris o revistă de gaming din ziua de azi, care ar fi mai degrabă preocupată de justiție socială și scandaluri din studiouri decât de arta pixelată interactivă.

Dacă sunteți pasionați de Linux, programare, sau mini calculatoare, atunci puteți vedea și o prezentare a sistemului Raspberry Pi 400 – un calculator mic și viteaz care stă deghizat într-o tastatură și poate oferi lecții de programare de jocuri. Partea cea mai importantă este prețul: costă doar 350 de lei!

Evident, am vorbit despre multe alte jocuri. Iar pentru a afla de ce Sonic Mania este un joc foarte bun sau cât de greu se poate găsi armura Demon Spike Coat în Diablo I, urmăriți aniversarea noastră.

Și dacă preferați platformele audio, puteți găsi episodul și pe Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Anchor și multe alte platforme. Am avut grijă să îmbunătățim puțin calitatea audio față de transmisiunea live de pe YouTube 🙂

Pe site-ul nostru veți găsi două dintre revistele NEXT LEVEL pe care le-am produs anul acesta. Le găsiți în bara laterală și chiar vă rugăm să le tipăriți și să le faceți cadou celor dragi.

Și dacă vreți să ne dați o bere și să vă alăturați comunității noastre de pe Discord, ne puteți face o donație pe Patreon.

Mulțumim pentru sprijinul acordat în ultimii 2 ani de podcast, sunteți o comunitate minunată! Aniversarea a fost un succes și sperăm că vom continua să avem parte de astfel de evenimente.

Adaugă un comentariu