REVIEW: Pandora’s Box

Interlock, în schimb, are două caracteristici care îl diferențiază de oricare dintre mini-jocurile din colecție. În primul rând, este cel mai dificil de rezolvat dintre toate. În al doilea rând, este singurul care ar putea fi reprodus într-un format fizic, folosind o planșă și cartoane colorate, sau figurine fizice.

În Interlock, jucătorul trebuie să potrivească o serie de figuri geometrice (formate din triunghiuri alăturate) în cadrul unei planșe goale. Deoarece nu se pot suprapune, figurile au fiecare o culoare diferită și trebuie să umple absolut fiecare spațiu liber. Conceptul se aseamănă foarte mult cu acela din Pentomino, un joc cu figuri geometrice din cinci bucăți care există încă din perioada romană – iar prezența unui astfel de puzzle într-un joc de Alexey Pajitnov nu este absolut deloc întâmplătoare, deoarece Pentomino este jocul care l-a inspirat să creeze Tetris.

Deci se poate spune că prin Interlock, Pajitnov oferă un omagiu jocului care l-a încântat în copilărie și i-a inspirat cea mai cunoscută creație. Sunt puține puzzle-uri de tip Interlock în colecție… dar așa cum am spus, sunt cele mai grele și să le rezolvi pe toate reprezintă o adevărată plăcere pentru orice jucător care apreciază o provocare intelectuală. 

Odată ce ai terminat modul Story, nu te vei mai putea reîntoarce la nivelurile deja terminate pentru a rejuca puzzle-uri peste care ai sărit decât dacă îți vei face un nou profil și vei lua jocul de la capăt. Dar nu va fi nevoie de asta, deoarece există modul Puzzles Only. Aici poți încerca oricare puzzle fără să trebuiască să le parcurgi în ordinea impusă de modul care include povestea.

Prin urmare, cei care vor să rejoace anumite puzzle-uri sau cei care vor să sară direct la orice puzzle doresc se vor simți ca acasă în acest mod. În plus, în modul Puzzle Only vor fi evidențiate toate ghicitorile rezolvate cu succes. Astfel, devine vizibil care dintre ele au fost finalizate și care nu.

Indiferent pe care dintre  moduri vei alege să îl joci, Pandora’s Box are ceva care să-ți satisfacă dorințele… cel puțin în ceea ce privește provocările intelectuale.

3 Comentarii

 • oanalovin@protonmail.com
  Publicat august 11, 2020 1:20 pm 0Likes

  pag 2 îi jucătorului
  pag 2 revenzii
  pag 2 Pandoras
  pag 3 găst
  pag 3 trickster-u.l
  pag 4 uneia dintre fragmentele
  pag 4 doar doar
  pag 5 dreptungiular
  pag 5 trebuie recompuse trebuie poziționate în poziția corectă
  pag 6 viteza sau direcția lor poate fi controlată
  pag 6 însă această nu
  pag 6 trebuiesc
  pag 7 foare sunt
  pag 8 potriveacă
  pag 9 Pandoras
  pag 9 Pandoras
  pag 11 un reprezentat

  Humuhumunukunukuapua’a

  • Vlad Costea
   Publicat august 11, 2020 4:40 pm 0Likes

   Am corectat, merci pentru vigilență 🙂

 • ion
  Publicat august 23, 2020 8:07 am 0Likes

  Țin minte că am avut demo-ul lui de pe un CD Level. Nu avea decât vreo câteva pazăluri, da ce le-am mai butonat. 🙂

Adaugă un comentariu