REVIEW: Vampire The Masquerade – Redemption

[Acest articol este semnat de Dragoș Predoi (Andrey2k), este înscris la concursul „Trimite-ne un Articol și Poți Câștiga Revista NEXT LEVEL” și urmează să fie publicat în Revista 1.5]

Am încercat să caut ce mă jucam pe răgălia de calculator de prin 2000, care în ochii mei de copil era minim racheta care l-a dus pe Lance Armstrong pe lună. Sau era Neil Armstrong? Poate dacă m-aș fi jucat mai puțin aș fi reținut. Oricum ar fi, țin minte că pedalam cu viteză spre casă… ce atâta joacă afară în soare, cu alți copii mucoși (ca mine)? Acasă mă aștepta salvarea pe continuarea aventurii de la punctul unde am salvat în urmă cu o seară.

Era ceva cu vampiri și cu bătăi…hmm… nu, nu BloodRayne (mă bucur totuși că am cunoscut-o pe vampirița sexy într-o altă poveste). Am căutat pe Google, cum au căutat prospectorii de aur din California și, din aproape în aproape, mi-am amintit: avea “vampire” în titlu și se numea… a, uite – Vampire: The Masquerade!

Vorbim despre primul joc pe calculator din universul World of Darkness, antemergătorul mai cunoscutului Bloodlines (un alt cult classic). Este titlul despre care internauții ziceau că e o copie proastă de Diablo II (deși a apărut cu câteva săptămâni înainte). Și cu toate neajunsurile pe care le are, „Vampire: The Masquerade – Redemption” rămâne jocul meu preferat – iar dovada este dată de faptul că l-am jucat și terminat de câteva ori fără să-i cunosc numele.

2 Comments

  1. oanalovin@protonmail.com septembrie 1, 2020
    • Vlad Costea septembrie 2, 2020

Leave a Reply